PDA

View Full Version : Project Legacy



theshome
11-23-2010, 11:26 AM
Hey guys so I just connected my account to project legacy, but when i try to access my contracts bar it says that there aren't any valid save game files linked to my account. please advise.

theshome
11-23-2010, 11:26 AM
Hey guys so I just connected my account to project legacy, but when i try to access my contracts bar it says that there aren't any valid save game files linked to my account. please advise.

DGLee12
11-23-2010, 11:28 AM
You have to send your Assassin recruits in ACB on *-rated missions rather than those denoted with the diamond symbol. This unlocks the Special Missions in Legacy

theshome
11-23-2010, 11:35 AM
awesome. thanks for your help!

theshome
11-23-2010, 11:38 AM
btw i was also wondering. I have just started "the banker" memory sequence. i have currently 3 borgia towers left and i have 1 Assassin (Lv 10) and the rest of them are Level 9/8..i think that i muight have 1 level 7 assassin. is this progression good? should my assassins(at this point) be at higher levels?

DGLee12
11-24-2010, 02:33 AM
When I recruited mine, I leveled up each to 10 before continuing a sequence. I did side missions while waiting. Easiest way to level up is the *rated missions. Send 2 level 10s along with any lower levels. I had one level 1 jump to level 6 after only 1 contract

Lord Sion45
01-03-2011, 02:59 PM
don't mean to bump, but i'm having trouble getting the Uplay thing to load with Project Legacy. anyone else have that problem?

LaFawn
01-03-2011, 06:42 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by LordSion45:
don't mean to bump, but i'm having trouble getting the Uplay thing to load with Project Legacy. anyone else have that problem? </div></BLOCKQUOTE>

Yes, it never works for me when I try to go to Uplay from Project Legacy. I open a new window and go to uplay.com directly.

steeltsukiko
01-06-2011, 06:33 PM
I cant find how to get the assassins for the last of the first chapter of rome set, i have one assassin but i need the undergrads to get more but to get then i have to get to past the first chapter at rome. do i train them on brotherhood or what?

steeltsukiko
01-10-2011, 12:34 PM
nvm i found the place to get the assassins