PDA

View Full Version : Corsair and Jeep Carriers



buz13
01-19-2005, 10:21 AM
QMB Carrier Take-Off mission 1 when Corsair is selected it's on a Jeep Carrier......why not on large carrier? Is there any way to change this?

Von_Zero
01-19-2005, 10:59 AM
QMB carrier takeoff mission? i suppose you are reffering to the single missions....
If you want to correct this, just open the mission in FMB and change the carrier type (and if needed re-adjust the takeoffwaypoint).

buz13
01-19-2005, 05:31 PM
Yep....Single Missions....sorry for confusion.
As you can tell I'm not familiar with changing the carrier type in FMB....but I will check it out.
Thanks