PDA

View Full Version : Will it work on my system?



h___
11-01-2004, 06:23 PM
Hi all. I am new to the forums here and i have had il-2 for about 2 months now. I recently saw that pacific fighters was out. I read the requirements and they seemed pretty steep. Anyways i was wondering if i would be able to run the game on at least medium to high. Here are my specs:
512 mb ddr sdram
Intel celeron processor 2.7ghz
xtasy radeon 9200se 64mb pci video card.
Any help would be greatly appriciated http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

h___
11-01-2004, 06:23 PM
Hi all. I am new to the forums here and i have had il-2 for about 2 months now. I recently saw that pacific fighters was out. I read the requirements and they seemed pretty steep. Anyways i was wondering if i would be able to run the game on at least medium to high. Here are my specs:
512 mb ddr sdram
Intel celeron processor 2.7ghz
xtasy radeon 9200se 64mb pci video card.
Any help would be greatly appriciated http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Hunter82
11-01-2004, 06:26 PM
The system is well below min specs but could possibly play at med to low settings.

rodion_zero
11-01-2004, 07:04 PM
I run PF and AEP+PF on two ancient computers. Here are the specs:

Computer #1

Intel P4 1.8Mhz with 256MB DDR
64MB GeForce4-MX440, 40MB HDD
Generic Sound Card


Computer #2

Intel P3 733Mhz with 256MB SDRAM
32MB GeForce2-GTS, 20MB HDD
Generic Sound Card

Most of my graphics settings are on medium, but mostly low on the 2nd PC.


http://www.msuiit.edu.ph/astrosoc/temp/rod_f4f4_landing.wmv

http://www.msuiit.edu.ph/astrosoc/temp/rod_sbd.wmv

http://www.msuiit.edu.ph/astrosoc/temp/val2.wmv

NTRKs

http://www.msuiit.edu.ph/astrosoc/temp/raf_cors.ntrk

Thus, anything better than the above-mentioned PCs would run the game fine, provided your PC setup is running optimally as well.

-RODION

h___
11-01-2004, 07:34 PM
Hi all. Thanks for the info. I have seen that the requirements are 512 meg ram and 64 mb video card. But some people say they are running it on 256mb ram and 32 mb geforce cards?
Is that at all possible?

LEXX_Luthor
11-01-2004, 07:39 PM
You are "okay" for playing FP
but...non~SE card is better than SE, they say.



Athalon 1700+
WinXP Homely
256MB 133MHz SDRAM
ATI~9200 (non~SE)


Wellcome to Forgotten Board

SkyChimp
11-01-2004, 07:55 PM
That's a fine system. I'm running it on perfect with a 2.24gig P4, 1 meg ram, Ti-4600.