PDA

View Full Version : Sequence 3



Smithzv31
11-16-2011, 04:56 PM
I only have one assassin. level 12 it requires a level 11. I have no idea how to go back. The Dna bar will not work and i have attempted to restart the memory and still does not work? Its Sequence 3 part 3. Any ideas or fixes?

Smithzv31
11-16-2011, 04:56 PM
I only have one assassin. level 12 it requires a level 11. I have no idea how to go back. The Dna bar will not work and i have attempted to restart the memory and still does not work? Its Sequence 3 part 3. Any ideas or fixes?

GsosolidNavy
11-16-2011, 04:59 PM
Go recruit some. You'll find the symbol on your map

Smithzv31
11-16-2011, 05:55 PM
There are none

Smithzv31
11-16-2011, 06:13 PM
It will not allow me to find anything. When I click on the bird house . And it shows I only have a level 12 assassin. It will not let me back out of the bird house.

J0yst1ck
11-16-2011, 09:34 PM
Same problem here. But I have 2 assassins; one was lvl 7 now it is lvl 9 will see if I be able to do this thing when he will be lvl 11

Smithzv31
11-17-2011, 05:10 AM
I've tried everything. I'm not restating the game from the beginning... This is crap I spent 5 hours trying to find a new assassin nothing... I only jace a level 12 assassin and I can't even quit the memory... I love ac but this is ****ing me off.... Patch please?

JJTHoukes
11-17-2011, 05:46 AM
Are there no towers you can take over, so you can recruit other assassins?

Smithzv31
11-17-2011, 06:28 AM
Nope . Took them all over. Nothing . Like I said I'm stuck... And it's ****ing me off.. I did everything and ran around for 5 hours collecting everything... Ubi should do something bout this

Smithzv31
11-17-2011, 12:52 PM
Seriously. There is no solution for this. I was enjoying the game now after 10 hours if being stuck in the same spot I'm about to return the game... This glitch shouldn't happen. I should be able to go get new assassians but I can't. I tried exiting but I can't... Why can't ubi just fix this is starting to Pisa me off royal

L_U_K_O
11-19-2011, 12:29 PM
Hi guys,

I have the same problem, my first recruit died and there is only one level 12 assassin available to send on 'Mediterranean conquest' and no way to recruit other assassin recruits.

This really sucks ... I spent a lot of time of the game ... I'm not starting again ... Seriously Brotherhood was SO good. What happened to Ubisoft ... they rushed it out without testing it properly ... I want my money back!!!

Xtrava
11-19-2011, 01:39 PM
AC always has bugs. I hate how so much of the trophies are based on the multiplayer now. That stopped me from getting 100% in Brotherhood because of the stupid glitch where it wouldn't give a trophy for killing someone from a haystack online - known issue, as far as I know never fixed, you had to delete your savefile - as if I'd do that after spending so long on it!