PDA

View Full Version : Can Operation Barbarossa work with AEP?



WTE_Pharoah
09-12-2004, 09:51 PM
Just got it but haven't tried it yet - can it work directly with AEP? does it need any patches?

Thanks

WTE_Pharoah
09-12-2004, 09:51 PM
Just got it but haven't tried it yet - can it work directly with AEP? does it need any patches?

Thanks

BaldieJr
09-12-2004, 11:36 PM
The campaigns from Il2 work perfectly, so it should also work fine.

ooops

WTE_Pharoah
09-13-2004, 12:41 AM
k thanks. I'll let ya know how it turns out anyway.

gmot_ka
09-13-2004, 01:14 AM
It works perfectly. there is also an update for il2fb.

http://www.webdesign-roessler.de/KUNDEN2/x1/index.php?view=download&id_kat_download=4&id_ukat_download=4&lg=d