PDA

View Full Version : Static Aircraft



VPF_Jetdoc
05-16-2006, 06:40 PM
How can I place static aircraft on Flight decks

VPF_Jetdoc
05-16-2006, 06:40 PM
How can I place static aircraft on Flight decks

slo_1_2_3
05-16-2006, 07:43 PM
Um I'm not sure that you can but maybe post in mission builders forum.

Zeus-cat
05-16-2006, 08:08 PM
You can't place static aircraft on a deck, but you can put flyable aircraft on the deck and just give them zero fuel. They just sit there. Don't put bombs on them!

slo_1_2_3
05-16-2006, 10:01 PM
dont they bail?