PDA

View Full Version : Forum problems



sayajin4us
08-27-2009, 08:19 PM
Hi gang,

Isn't it strange that the blog is having "issues"? There trying to silence us!!!!!

mynameiswalter
08-27-2009, 08:42 PM
Originally posted by sayajin4us:
Hi gang,

Isn't it strange that the blog is having "issues"? There trying to silence us!!!!!

what issues is it having?

sayajin4us
08-28-2009, 03:10 AM
If you check the forum topics, it is the first discussion. I personally didn't experience any problems.

mynameiswalter
08-29-2009, 07:56 PM
?????
Just this morning (i'm in australia) or like maybe 3 hours ago I couldn't get into the forum, did this happen to anyone else???

Penguyen
08-29-2009, 11:31 PM
Yeah it was some processing error or something along the lines of that...

mynameiswalter
08-30-2009, 04:39 PM
Originally posted by Penguyen:
Yeah it was some processing error or something along the lines of that...

exactly what I thought

Ubi_Wuzzi
08-31-2009, 09:27 AM
Apologies anyone, we have been experiencing issues with the forums lately. Everything should be fine now.

Please excuse us!

Iron_Warrior
08-31-2009, 11:02 AM
Originally posted by Ubi_Wuzzi:
Apologies anyone, we have been experiencing issues with the forums lately. Everything should be fine now.

Please excuse us!

Throw a little multiplayer into that apology and I suppose you can be excused.

sayajin4us
08-31-2009, 11:09 AM
Good to be back. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_cool.gif

Fender0
08-31-2009, 01:01 PM
Huge dissapointmenthttp://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif I thought there would be an update!

bimbo11991
09-01-2009, 11:31 AM
Finally, I can come on to the site and post again. I haven't been able to see this site for about one week because of the problems.

mynameiswalter
09-01-2009, 03:24 PM
YEAAAAAY!!!!! http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

I'm back have been able to come on in a whole day, I hope the problems are fully fixed now