PDA

View Full Version : Just installed and PF won't run



cspierings
05-15-2005, 08:27 PM
Hi,

I just finished installing PF I have Sturmovik, IL 2 FB, AEP and installed PF into the same spot. When i try to start the game it asks for a CD to be in the D drive. When I put it in it gets a bit further along and then asks for the disk to be put in again.

Any ideas what is going on? AT this point I can't run the game.

Thanks,

EnGaurde
05-15-2005, 08:50 PM
God, in his infinite forms, hates you.

This blocking of the cd is an omnipotent form of humour. No, i dont get it either but in all knowing, world creating etc circles apparently its an old thigh slapping favourite. Just goes to show that the Finger of God sometimes points up.

But seriously, what you need to do is to find information in something called the rts.dll on ubi's support forums.

or you could peruse the www.airwarfare.com (http://www.airwarfare.com) site for this widely known issue. Im not going to spoon feed you the exact link, burn some flab on that mouse hand browsing the site under your own steam.

your drive could be the culprit as well... if its a combo dvd cdrw or something like that you may strike some difficulties built into the copy protect of ubisoft software.

go forth, and research.

( btw if you regular this forums looking for info, beware the Negative Nancy. You can usually spot them by the non stop beetching and moaning about everything they didnt get and clearly lost their first born due to. There is some good info to be found here, buried in the tortured screams of the dammned. http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-wink.gif )

steve_v
05-15-2005, 09:00 PM
Ubisoft Solution Center (http://ubisoft.custhelp.com/cgi-bin/ubisoft.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=10061&p_created=1099077749&p_sid=3_uGGxsh&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PWRmbHQmcF9ncmlkc29yd D0mcF9yb3dfY250PTQmcF9zZWFyY2hfdHlwZT1zZWFyY2hfbmw mcF9wcm9kX2x2bDE9ODgmcF9wcm9kX2x2bDI9MTEyOCZwX2Nhd F9sdmwxPSZwX2NhdF9sdmwyPSZwX3BhZ2U9MQ**&p_li=)

Scrapper_511
05-16-2005, 12:42 AM
Here's a long shot: Try running it on Disc2 perhaps???

cspierings
05-16-2005, 07:33 PM
getting the rts.dll referenced above did the trick
Thanks all