PDA

View Full Version : beta cat4.12 & PF/FB problems



Z03Ku_Kanbei
11-27-2004, 06:22 AM
Hi all,

I used to be a dedicated lurker but I finally decided to register to impart the following message :

cat4.12's, issued by ati mainly to fix some punkbuster and hl2 issues don't like PF much. After installing the drivers, PF would always hard freeze after about one minute of play. Reverting back to the 4.11's fixed the problem.

It may be an issue specific to some hardware configurations, so here's my system profile :
amdxp 3.2+ on asus a7n8x-e deluxe mobo ( nforce2 ), 1.256 mb of ddr400 apacer ram, using onboard sound, Ati radeon9800pro, running winxp_corporate sp2, with the latest drivers for everything.

Z03Ku_Kanbei
11-27-2004, 06:22 AM
Hi all,

I used to be a dedicated lurker but I finally decided to register to impart the following message :

cat4.12's, issued by ati mainly to fix some punkbuster and hl2 issues don't like PF much. After installing the drivers, PF would always hard freeze after about one minute of play. Reverting back to the 4.11's fixed the problem.

It may be an issue specific to some hardware configurations, so here's my system profile :
amdxp 3.2+ on asus a7n8x-e deluxe mobo ( nforce2 ), 1.256 mb of ddr400 apacer ram, using onboard sound, Ati radeon9800pro, running winxp_corporate sp2, with the latest drivers for everything.

Nubarus
11-27-2004, 06:36 AM
Works fine here on my config:

AMD64 3700+, Asus K8V Deluxe Via KT800 Chipset, 1024mb Adata matched pair pc3200 ram, Ati Radeon X800 Pro, SB Audigy2 running WinXP Pro Corp with SP2 and latests drivers for all.

steve_v
11-27-2004, 06:46 AM
I have edited the title of this thread. If you're having problems, please send a report to the ati catalyst feedback program. They need your input to continue improving their driver packages. http://apps.ati.com/driverfeedback/

If you would like to find a possible solution, if there is one, please post your dxdiag in community help. Remember, your problem is not everyones problem or a fault in FB/PF.