PDA

View Full Version : Menu music



sithgod
12-06-2004, 11:39 AM
I have just started the Hungarian dynamic campaign in the 109 and thought i'd add one of the tracks off the English patient soundtrack as the menu music. Thing is it rips it as a WMA and FB uses WAV is there an easy way to convert the file over so FB will understand it?

Thanks

sithgod
12-06-2004, 11:39 AM
I have just started the Hungarian dynamic campaign in the 109 and thought i'd add one of the tracks off the English patient soundtrack as the menu music. Thing is it rips it as a WMA and FB uses WAV is there an easy way to convert the file over so FB will understand it?

Thanks

MR.Reah
12-07-2004, 07:22 AM
http://www.dbpoweramp.com/

Handy little proggy, good documentation and free !