PDA

View Full Version : hyberlobby not working for me



iamdavid
04-10-2006, 07:26 PM
i just updated my hyberlobby with the 3.8.100 patch and its not working for me. it works fine until u hear the plane engine then hyberlobby shutsdown. i thought it might me a firewall problem but my firewall wasnt even turned on i tried reinstalling it still same problem anyone know how i can fiz this???

Petrosky
04-10-2006, 08:20 PM
Did you uninstall the old program first?
if not you will have to uninstal everything and start over with just the new version

iamdavid
04-10-2006, 09:14 PM
ya i did i dont know what the problem is...