PDA

View Full Version : Why is this not working?



Flashpiont2005
08-24-2005, 07:21 PM
i put in PF, stand alone,(i dont feel like putting in IL-2) and got all of the patches, and the application error fix, when i start the game, the beginning load screen comes up then disapears. the game doesnt start. Whats Up?

Kuna15
08-24-2005, 07:31 PM
Visit this link
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/26310365/m/5581083643

Flashpiont2005
08-24-2005, 07:52 PM
i already patched to 4.01

Kuna15
08-24-2005, 08:20 PM
Did you use right patches (for stand alone without "m" mark)?

That is why I directed you to that link.

Now I don't know what is wrong. If you have patched it correctly it should work... but tell me is it work without patches or not?(out of the box version)

Flashpiont2005
08-24-2005, 08:38 PM
i thought 3.03 and 3.04 were in the same patch sorry, i didnt download 3.03

VW-IceFire
08-24-2005, 08:48 PM
Originally posted by Flashpiont2005:
i thought 3.03 and 3.04 were in the same patch sorry, i didnt download 3.03
Yep that'd be very bad.

Skip 3.04...don't skip 3.03.