PDA

View Full Version : Multiplayer dont work enymore



GrinderX9
10-05-2005, 08:15 AM
I can join multiplayer games, I can press the ready button, the game loades, when the loading is complet i get the message: The server has quit the game. This hapens EVERY time.

The strange ting is I have playd multiplayer using 1.4 before, but it no longer works

I have the dvd verson, i have 1.4 patch, it dit work before.

I postet this question on the help forum also, but so far havent got eny aners.

GrinderX9
10-05-2005, 08:15 AM
I can join multiplayer games, I can press the ready button, the game loades, when the loading is complet i get the message: The server has quit the game. This hapens EVERY time.

The strange ting is I have playd multiplayer using 1.4 before, but it no longer works

I have the dvd verson, i have 1.4 patch, it dit work before.

I postet this question on the help forum also, but so far havent got eny aners.

MobyGrape
10-05-2005, 10:19 AM
have you added any mods?
are you on dialup..or cable..hows your Ping in room/game that you enter?

GrinderX9
10-05-2005, 11:36 AM
No mods, Cable, Pings are good