PDA

View Full Version : Problems with New Nvidia Drivers?



brasil66
11-18-2004, 03:03 PM
I just loaded the latest 66.93 drivers for my Geforce. Upon first playing with desktop and game settings at 1024x768 the game was fine. Then I decided to try higher game settings (1260) and VOILA....PF wont even load any longer.

Changed game setup back to 1024 and STILL PF wont load.

Anyone else had difficulty with the new Nvidia drivers and have any advice?

Thanks

Mark

MG08x15
11-18-2004, 03:27 PM
Are your desktop and game set to the same resolution? If you want to change game resolution, it's a good idea to change your desktop first to the same setting.

brasil66
11-18-2004, 03:35 PM
MG. No. They arent at the same resolution. Before the 66.93 drivers, however, it didnt matter. I could run my desk top at 1024 and my PF at 1260 (both at 32bit).

Good point though. I dont like to have my desktop at such high res. First...it looks all squished..and second....I can hardly see.

Atomic_Marten
11-18-2004, 04:03 PM
That's the main reason (various problems with latest drivers -- I have lost my campaign because of it > don't ask how http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif) why I back to nVidia 5x..

NawlinzVoodoo
11-18-2004, 07:31 PM
I'm using the 61.21 drivers right now, I have the Ultra 5700 card. I seem to be having no problems as of 2 weeks of flying. Resolution of the sim is the same as the game. The water looks kind of weak, but I heard that was going to happen with these drivers. No biggie. Any comments or suggestions?