PDA

View Full Version : Disconnecting Problem with New Exe



609IAP_Recon
11-27-2004, 08:35 AM
Curious if others are having problems of getting disconnected?

I've gone back to the old exe just because I find it more stable, even though I do get better performance with the new exe (better fps, faster loading).

I'd like to find out if this is purely coincidence that those reporting to me have the new exe and have disconnects or if indeed there is an issue.

Some could be game crash to desktop as well.

609IAP_Recon
11-27-2004, 08:35 AM
Curious if others are having problems of getting disconnected?

I've gone back to the old exe just because I find it more stable, even though I do get better performance with the new exe (better fps, faster loading).

I'd like to find out if this is purely coincidence that those reporting to me have the new exe and have disconnects or if indeed there is an issue.

Some could be game crash to desktop as well.

ElAurens
11-27-2004, 10:11 AM
The "new.exe" does not work for me at all. I even went to the trouble of doing a totally fresh install from the ground up. Still no joy.

Seems it works for some and not others though...bizzare.