PDA

View Full Version : controller id switcher



fradycat1
06-03-2005, 08:59 AM
Wish i would have found this before i messed w/ my config file. (id have more hair left)
Thanks to Waldo at sim HQ



http://www.wingmanteam.com/files/Tools/JoyIDs/JoyIDsInstall.exe

fradycat1
06-03-2005, 08:59 AM
Wish i would have found this before i messed w/ my config file. (id have more hair left)
Thanks to Waldo at sim HQ



http://www.wingmanteam.com/files/Tools/JoyIDs/JoyIDsInstall.exe

Lixma
06-03-2005, 09:05 AM
I tried this as my wheel was nicking the id1 slot.

Didn't work....so i just edited my joystick values in the config.ini.

jessi1
06-03-2005, 09:27 AM
Does this change the id for you joystick, because when i switched joystick i had to go thru a lot of headaches to find wich controller it was and its not the one that i was told thru the info at airwarfare joystick setup. Please tell me how this works and what it does, thanks.