PDA

View Full Version : how to set up carrier take offs



sonne04
06-05-2005, 01:21 AM
hey guys

i just bought pf and i'm having trouble setting up take offs from carriers. every time i set it up it always blows up as i soon as it starts.

can someone help me out here

STENKA_69.GIAP
06-05-2005, 01:55 AM
If using Full Mission Builder:

position carrier with waypoints

Position aircraft by side of carrier
select take off waypoint
click target and attach target to carrier

Zeus-cat
06-05-2005, 12:06 PM
sonne04,

Don't be afraid to look at a mission that someone else has built to understand how to do things. That is a great way to learn how to build missions.

Zeus-cat

sonne04
06-05-2005, 01:19 PM
k i got it now

thanks guys