PDA

View Full Version : K-4 cpit BUG or is it just me?



waffen-79
02-24-2006, 04:14 AM
Hi

First my specs

****RECENTLY FORMTATED PC****

P4 1.6GHz
640MB RAM
FX 5200 256MB (81.98)
DX 8.1 <=====!!!!

FB+AEP+PF (fresh install) then:

pf_v303m.exe
pf_v303m_to_v304m.exe
pf_v401m.exe
pf_v402m.exe
pf_v403m.exe
pf_v404m.exe

Replaced corep4.dll for copy of core.dll

and I get this:

109G-10
http://www.hrservices.com.mx/g-10.JPG

and 109K-4
http://www.hrservices.com.mx/k-4.JPG

could it be related to the old Direct X (8.1)

OldMan____
02-24-2006, 05:11 AM
Why don´t you upgrade DirectX and discover ?

Waldo.Pepper
02-24-2006, 08:33 AM
Explain what is wrong, I don't see it.

DaimonSyrius
02-24-2006, 08:38 AM
Originally posted by Waldo.Pepper:
Explain what is wrong, I don't see it.
White joystick handle and other textures, possibly...?

I haven't tried Me109's yet, so I can't confirm or deny.

Cheers,
S.

CaptainGelo
02-24-2006, 08:47 AM
maybe you got PF Nazi edition? that would explain white textures http://forums.ubi.com/images/smilies/35.gif

Waldo.Pepper
02-24-2006, 09:50 AM
Doh!

Sorry getting old. Mine is fine, just checked.

waffen-79
02-24-2006, 10:27 AM
Forget it, I just checked again and is working fine.

it was weird.

Pig_Mac
02-24-2006, 12:05 PM
why the pf_v303m_to_v304m.exe? most people I've heard installed it, whines about missing spitfires and general problems. It's not recommended to do it anywhere.

There is a dedicated post telling people exactly what to do: http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/23110283/m/4721047273

Jumoschwanz
02-24-2006, 12:29 PM
Home sweet home.....

LUFT11_Hoflich
02-24-2006, 02:01 PM
Originally posted by waffen-79:
Hi

First my specs

Replaced corep4.dll for copy of core.dll

and I get this:

109G-10
http://www.hrservices.com.mx/g-10.JPG

and 109K-4
http://www.hrservices.com.mx/k-4.JPG

could it be related to the old Direct X (8.1)

Did you "alt-tab" then back to the game? some old cards and old drivers + old DX have that effect on graphics.


Eres paisano? veo en tu avion el logo de la Fuerza Aerea Michoacana http://forums.ubi.com/images/smilies/11.gif

H¶f...

Nubarus
02-24-2006, 02:45 PM
Poor framerate on that rig too.......

pourshot
02-24-2006, 02:51 PM
How can you play with such low FPS it must be very hard when you get close to a city or flak.