PDA

View Full Version : anyone still use saitek x35?



buggggggged
05-08-2004, 12:29 PM
any luck with XP? or even part of the throttle ?

buggggggged
05-08-2004, 12:29 PM
any luck with XP? or even part of the throttle ?

bodaw
05-08-2004, 02:45 PM
Howdy, I've had my X36F and X35T for about three years. It has gone through Win98SE and currently WinXP. No problems what so ever and still going strong. I've even spliced the Thrustmasters RCS into the throttle and it works great. X36 is more durable than the newer X45.

buggggggged
05-08-2004, 04:21 PM
thanks for the reply. the x35 does look better in sturddiness than the x45 and better in general. I got mine today at a garage sale. Xp and fb get the two hat switches confused, any tips to set up? I am using generic controler in the controler setup window, and am using 6 button two hat choice they give you. thanks again.

lbhskier37
05-08-2004, 06:39 PM
use the programming software from saitek. It will let you use the full power of your sticks programability.

http://lbhskier37.freeservers.com/pics/Killasig6.jpg (http://www.il2skins.com/?action=list&whereauthorid=lbhkilla&comefrom=display&ts=1049772896)
Official "uber190n00b"

"Due to the unbelievable inadequacy of Oleg's .50s the Germans have a HUGE advantage.
All they do is dive from above and in one pass cripple your plane with three or four mk108 hits." Col_Tibbetts

PBNA-Boosher
05-08-2004, 11:13 PM
I know my CO does.