PDA

View Full Version : Where to download patches



ch4r0n96
04-05-2011, 09:20 AM
Where can i download the patches? because ive been waiting for a patch that fixes the "Port 1000 error"

( The port 1000 error is caused by your internet provider like "Telenet" (they block that port) in belgium)

Victoroos
04-05-2011, 09:39 AM
wait for the launcher to do it.
Becasue there might be some problems for teh server to adapt (I was to fast, and now not able to go online via mp at all)

ch4r0n96
04-05-2011, 10:10 AM
THE PORT 1000 PATCH IS FIXED , YES!!!!!

Mr_Shade
04-05-2011, 10:22 AM
Indeed - please allow the Launcher to Auto Patch the game.

There are a few different patches - due to region differences, so please let the launcher handle any updates - if you install the wrong one, you may need to reinstall the game / patch.

stam16stam
04-06-2011, 11:19 AM
although i have the last patch i still can't play multiplayer.... i am talking for the 1/6 all time problem. so you are saying that i have to uninstall the game, then install it again for downloading again patches? if not what else must i do? :/

(english isn't my mother language so sorry if you have any problem understanding me :P)

Mr_Shade
04-06-2011, 11:29 AM
Originally posted by stam16stam:
although i have the last patch i still can't play multiplayer.... i am talking for the 1/6 all time problem. so you are saying that i have to uninstall the game, then install it again for downloading again patches? if not what else must i do? :/

(english isn't my mother language so sorry if you have any problem understanding me :P) If you have the latest patch - the game auto updates - please try opening the ports listed in the following thread - first post:

http://forums.ubi.com/eve/foru...519/m/9691085619/p/1 (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/5031067519/m/9691085619/p/1)



You do not need to uninstall the game - but check the ports.

stam16stam
04-06-2011, 02:10 PM
ok now it finally works again http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif i didn't notice this "Multiplayer
- Changed network communication port from 1000 to 7917 in order to fix connection issues caused by some ISPs' restrictions."

i had opened port 1000 and didn't work, but by the time i opened port 7917 it's working fine!
thanks anyway http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Ramdoode2011
04-10-2011, 09:28 AM
I have the same problem too.everytime I play the game for about 6 to 8 minutes, the game chrashes and breaks and freezes my pc,and i need to restart my computer. pls help , i dont know know why it keeps happenning,i tried everything lowering the graphics,updating the game,reinstalling it, disabling antivirus ,firewall, disabling startup programs even services in msconfig, my specs are fine ,even better than the recommended for playing Assassin's creed brotherhood according to system rating.my graphic card is a GTS 250 gigabyte lgb,my processor is an intel core2duo 2.80GHZ running on windows 7 32-bit.pls help ,i would really appreciate it.