PDA

View Full Version : S.O.S



zanoneclisis
01-04-2005, 04:19 AM
my pc got haxed by some spy ware .

and when i start any of my il2 .exe
i get a blue screen with messgae :

BAD_POOL_CALLER

and technicall info:
***stop OxOOOOOOC2 (OxOOOOOO7, OxOOOOOCD4 ,Ox74655345, OxOB8AEOEC)

i got this spy ware called isearch and i can't remove it i think it is the problem .
i tryed manual removal and aD-aware and norton anti virus.

and it stays http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_mad.gif my last option is new windows

but maybe some other user had /has the same thing and knows how to fix this problem.

the thing is i only have it with il2 the rest of my games work fine.

EDIT: as far as i know i installed the new patch and it worked fine

zanoneclisis
01-04-2005, 04:19 AM
my pc got haxed by some spy ware .

and when i start any of my il2 .exe
i get a blue screen with messgae :

BAD_POOL_CALLER

and technicall info:
***stop OxOOOOOOC2 (OxOOOOOO7, OxOOOOOCD4 ,Ox74655345, OxOB8AEOEC)

i got this spy ware called isearch and i can't remove it i think it is the problem .
i tryed manual removal and aD-aware and norton anti virus.

and it stays http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_mad.gif my last option is new windows

but maybe some other user had /has the same thing and knows how to fix this problem.

the thing is i only have it with il2 the rest of my games work fine.

EDIT: as far as i know i installed the new patch and it worked fine

deltorro
01-04-2005, 07:57 AM
Have you tried this? I think it's made just for the isearch toolbar

http://www.spywareavenger.com/tools/isearch_toolbar.php?nats=NzE3NTozOjg

steve_v
01-04-2005, 01:24 PM
see TOADs post here: http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc&s=400102&f=49310655&m=314103891&r=709009327#709009327

zanoneclisis
01-12-2005, 06:56 AM
thank for ur help

but noting yet ..i had the isearch tool bar but that doesn't crasch my il games

i have a isearch firefox installer

and that crasches my pc only when i start il games
every thing else works normal

oh and i tryed a full reinstal as well.

LuckyBoy1
01-12-2005, 08:22 AM
Well, if the spyware is actually crashing your computer... well, first let's get rid of the spyware so we can see if it is truly crashing your PC.

Update Ad-Aware ans Spybot. restart your computer and hit F8 (on most computers) to boot into safe mode. Why safe mode? Some spyware not only cannot be removed, but can't even be detected when it is up and running. safe mode will prevent it from starting and make it easier to find and delete. Run Ad-aware twice and Spybot once and see if that gets rid of the spyware. Then report back here either way to let us know how it turns out.

zanoneclisis
01-13-2005, 07:51 AM
http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif ok i did that !!

and this spybot did find 4 errors but it didn't fix them ...
so i went MAD and went in safe mode and went to WINNT and looked in every folder and i found a folder called: isrvs and i found all the hell spawns and deleted the folder called :isrvs

and still pissed deleted every hidden folder!! stop thinking u own my pc ill delete it all muhahah!! ok im gonna try now http://forums.ubi.com/images/smilies/11.gif