PDA

View Full Version : Changing Speed Bar



IDC_Raptor
03-07-2005, 06:02 PM
Can someone tell me how to change the kilometers per hour to MPH and altitude in meters to altitude in feet? Seen this on a video. Thanks in advance.

bolillo_loco
03-07-2005, 06:06 PM
you must go into "controls" and look for "toggle speed bar" you must then manually asign a key for that feature, save and your ready.

-HH- Beebop
03-07-2005, 06:07 PM
In 'Controls' you can bind a key to it. Look near the end of the list under "MISC/Toggle Speedbar". Bind the key(s) of your choice.

Right underneath it you can set a key(s) for toggling icons. Good if your getting into "Full Real", unless you're already there.

Tully__
03-07-2005, 07:49 PM
The imperial measurements are only available if you have Pacific Fighters (merged or standalone) installed. Prior versions are all metric only on the speedbar.