PDA

View Full Version : Grid Does Not Exist!



gamer025
01-01-2010, 11:59 AM
I am using GWX3.0 with harbor traffic lite enabled. I was given orders to patrol grid BF10. There is no BF10. There is no "10" on any grid. What the hell do I do?

HW3
01-01-2010, 09:30 PM
It is an error in the Flotilla.cfg file. You can patrol where you want, since you do not get renoun for patroling the assigned grid.

gamer025
01-02-2010, 05:02 AM
Originally posted by HW3:
It is an error in the Flotilla.cfg file. You can patrol where you want, since you do not get renoun for patroling the assigned grid.

That's what I had assumed but was hoping there was a different answer. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif

gamer025
01-02-2010, 05:07 AM
I went into Flotilla.cfg and searched for "BF10" then changed it to "BF11"

I hope this fixes the issue.

http://img23.imageshack.us/img23/2037/grids.png

HW3
01-02-2010, 05:41 PM
It should fix it. GWX has removed the renoun for reaching, patrolling, and returning from the assigned patrol grids. You still get your renoun for any ships you sink.