PDA

View Full Version : Is there a way to change from metric to standard US measurements?



dgaggi
11-30-2004, 07:36 AM
Newbie here,
Maybe I've over looked the obvious, but I don't see a way to change the unit of measurement from metric to standard(US).

Mjollnir111675
11-30-2004, 07:47 AM
Assign a key to "Toggle Speed Bar"

Bearcat99
11-30-2004, 01:52 PM
It is usually alt s I believe.