PDA

View Full Version : Trying to create some missions but having trouble seeing...



Worf101
01-25-2005, 02:04 PM
I'm in the FMB and I'm trying to work with the maps there but they're so blasted small I, with my wizend vision, have trouble seeing the icons for adjustments and movement. Is there a way to increase the scale of the maps so they're easier to work with?

Da Worfster

Chuck_Older
01-25-2005, 02:07 PM
Ezekial 25:17


In the FMB, there is a way to see the icons better. Increase their size. I believe it's under 'view'

There's a whole mission builder's forum, by the way http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

DD_NL
01-25-2005, 02:25 PM
Yes, the FMB is much easier to use when:
- Set Icon size to 32
- Turn off Smooth Transitions
- Turn Landscape Brightness down to 50% or so.

ginger_cat
01-25-2005, 03:14 PM
The scroll bar on the left-hand side of the map will zoom in and out - also shift + left-click & drag (draw) a rectangle will zoom onto that rectangle

Jagdklinger
01-25-2005, 07:17 PM
Have u tried UberDemons UQMB? It's a cross between the ease of QMB and the detail of FMB; very good program by one of FBs beta-testers - well worth the download.

Cheers!

Bearcat99
01-26-2005, 04:52 AM
Hey Dave where ya been? How ya been? I see you are still in the Panther Room .....you ready to do this or what http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-wink.gif.... You benn lurkin long enough.. http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-wink.gif

Anyway.. hit the Sturmovik Essentials link in my sig... go to UberDemons software and DL the UQMG. He hasnt finished the PF version yet.... but it works well with all the AEP stuff. Also you can adjust the icon sizes like someone said above. Go to Airwarfare.com also in the Essentials link and look for a tutorial there. Or go to the PR and get some of Reds missions. You can zoom in and across on the maps by using the slider on the left side of the screen. It is kind of small but you can see it.. You can also change the size of the icons by using View>Icon Size.....