PDA

View Full Version : can't play with game pad on PC(logitech wingman)



rgrzesik
04-12-2008, 12:16 PM
i just got the game and trying to play gamepad but every time im in controle config and try select a game pad is skiping.You can see is there but you can't selected .I got the drivers from logitech 5.2 version and still nothing.
need help please!!! http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif

radic202
04-12-2008, 01:08 PM
Same Here!

I have the wireless XBox360 Controller and every time I get to the Config area for Controls, I can see it but it won't let me set it up. I tried using the controller on other games and even ran it though the setup making sure it was calibrated but still no go for it to work in AC. I can't even program any keys for it as well.

Please for those using a contorller, how did you get it to be recognize then use it?

Thanks in advance,

FYTJ
04-12-2008, 01:27 PM
AC doesn't support the wireless XBOX controller, sorry.
As for the logitech one, I guess it deosn't support it either but I might be wrong.

radic202
04-12-2008, 01:37 PM
Well thanks for the info on the XBox 360 Wireless Controller but UbiSoft is absolutely palying a game of "secrets""to sel more games" and I despise that even though they are from my HomeTowm Montreal........But that is really in my word Lying" to the public! How can they make a game that was originally made for the Xbox360 and other consoles hence a XBox360 contorller then turn around and basically port the game to the PC without that controller otpion fro XBox 360 and otehrs?......All reviews and TV advertisemends and so on NEVER Mention that you can't and neither does Ubisoft anywhere I can see.........so basically they sell the game with conpcetps that looks like you can use one. Real bad Ubisoft, absolutely I consider that "Lying outright" to the gaming public............Most avid PC Gamers have a more popular Gamepad one one sort or another and you FAIL to mention this! Shame on you! I am truly disspointed that such a Huge gaming Company as yourself does not tell people this beforehand, otherwise I woul have stuck to my XBox360 version and kept it at that!.......Very disspointed and extremelly upset (not that I can't use it" but that you do not have the decency to warn People first).......Profits before Loyalty to their customer base.......That is what it sums up to for me....

rgrzesik
04-12-2008, 08:39 PM
so which of controlers are supported then ?i think the logitech is the biggest end should be supported ....... http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_confused.gif

dacoolstas
04-12-2008, 09:26 PM
wait, what are you talking about FYTJ?
If you read the "readme" file in the program files after the game is installed, It clearly says that the ONLY gamepad thats supported is the xbox 360 controller. And by the way just because its not supported, it does not mean it wont work. If its supported it just means that they tested it and made sure it worked. If its not supported you wont get vibration but it should work.

The xbox controller should absoulutely work, its probably something with you.(no offence)

As for the logitech one, try downloading the 4.11 driver and see what happens:
http://driverscollection.com/?H=WingMan&By=Logitech

Crash_Plague
04-12-2008, 10:09 PM
Well, many gamepads allow you to do "out of game" mapping, meaning you can permanently bind a button on the gamepad to lets say "M". Let's say "M" is also a control for the game. So, whenever you push that certain button on the gamepad, the pc thinks you are pressing "M", which does the action you want.

drego5
04-12-2008, 11:26 PM
http://www.amazon.com/GAME-ELEMENTS-GGE900-Game-Controller/dp/B0002471O2

$5 on sale at my local PC store. No problems.

This is what happens when you all go for top-of-the-line stuff. It's your own fault. http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-tongue.gif

{/said the cheapskate}

FYTJ
04-13-2008, 04:07 AM
Originally posted by dacoolstas:
wait, what are you talking about FYTJ?
If you read the "readme" file in the program files after the game is installed, It clearly says that the ONLY gamepad thats supported is the xbox 360 controller. And by the way just because its not supported, it does not mean it wont work. If its supported it just means that they tested it and made sure it worked. If its not supported you wont get vibration but it should work.

The xbox controller should absoulutely work, its probably something with you.(no offence)

As for the logitech one, try downloading the 4.11 driver and see what happens:
http://driverscollection.com/?H=WingMan&By=Logitech
Not, I play with my keyboard. But a friend of mine couldn't get her wireless controller to work and yesterday, someone posted on this very forum saying the wirless one doesn't work.(I'll have a look for the post). Nobody who's tried it seems to get it working and a lot of people are complaining so we can assume it doesn't work.

the_assassin_07
04-13-2008, 05:52 AM
I feel left out... Every new thread is about the PC version. http://forums.ubi.com/images/smilies/sadeyes.gif

FYTJ
04-13-2008, 05:55 AM
Looks like it's gonna be like that for a while. I would start a "the_assassin_07 rocks my socks!"-thread but I'd probably be redirected to the BUWYL thread... http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_rolleyes.gif

ScytheOfGrim
04-13-2008, 05:59 AM
How could you lot forget about me!
I feel so disappointed in you...

Anyway... on the topic of controllers... I was wondering if you could use your PS3 controller for a PC game?

Or do you have to find some sort of program?

the_assassin_07
04-13-2008, 06:00 AM
Lol. And... I rock! Socks! Wohoo!

http://forums.ubi.com/images/smilies/shady.gif

drego5
04-13-2008, 01:51 PM
Originally posted by the_assassin_07:
I feel left out... Every new thread is about the PC version. http://forums.ubi.com/images/smilies/sadeyes.gif

Now you know how PC users (like myself) felt for the past 5 months. http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-tongue.gif

the_assassin_07
04-13-2008, 01:53 PM
Yeah I guess I do http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_razz.gif

Seguaro
04-14-2008, 09:17 PM
The games works with my Logitech Wingman without any remapping except the numbers referenced in the game aren't the same as the numbers on the gamepad. Like the game will say "press button 5", but on the wingman you have to press button 7.