PDA

View Full Version : Reinstalling SH3 & patch.



RSG_Brando
09-15-2005, 04:22 AM
Hi, sorry for this noob question.
I must reinstall in new PC SH3.......and patch.
But.

I must reinstall 1.1, 1.2, 1.3 and after 1.4b or the last patch include all the previus?

Thx.

Kaleun1961
09-15-2005, 04:33 AM
1.4b patch is all that you need. Make sure you have the relevant patch for your game [CD or DVD] and area [EMEA or North America.]

RSG_Brando
09-15-2005, 05:42 AM
Thx http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif