PDA

View Full Version : frame rate measurement in PF



Wombat1940
06-17-2005, 08:06 PM
Hi

Can you measure frame rate in Pacific Fighters, as can been done in Falcon4 and LOMAC?

Thanks

Wombat1940

WWSensei
06-17-2005, 08:22 PM
Hit Shift-Tab to bring up the console.

Type: fps START SHOW

to bring them up.

Type: fps STOP HIDE

to make them go away.

Wombat1940
06-17-2005, 08:37 PM
Thanks, is this a generic model for frame rate?

Can it be used in other flight sims?

Thanks

Skyraider3D
06-17-2005, 09:42 PM
No, it's application specific.

Wombat1940
06-18-2005, 03:45 AM
Thanks

Troll2k
06-18-2005, 04:21 AM
Information regarding the games internal fps meter is on page 24 of your manual.


Also you can get fraps at http://fraps.com

Wombat1940
06-19-2005, 03:23 AM
Thanks