PDA

View Full Version : How to change the altitude settings in the hud



lex-321
08-02-2010, 02:12 PM
I'm trying to switch from meters to feet. Is this possible at all?

Swivet
08-02-2010, 02:29 PM
Hud meaning the speedbar info on the bottom left of your screen? If that be the case there is a way to do it by adding some text to your "conf.ini"

RickRuski
08-02-2010, 02:33 PM
You will need to assign a key in the controls section to do that. Enter "Controls" scroll down to "Toggle Speed Bar" and set a "Key" on your key board or on your joy stick for that. you can then use that key or joystick button to toggle "Speed Bar" types. You will be able to choose either Kph,Knots or Mph which will give you heights in either metres or feet.

lex-321
08-02-2010, 09:02 PM
Thanks guys.