PDA

View Full Version : 4.07 online problems



general_kalle
12-25-2006, 09:13 AM
this might have been up before and if so plz point me somewhere.

i got 4.07 for christmas and single player works fine but when i try to join a server at hyperlobby and all seeing eye it says. please insert correkt disc and im sure its in

how do i fix it??<div class="ev_tpc_signature">

what have you got to lose?
You know, you come from nothing - you're going back to nothing.
What have you lost? Nothing!) -life of Brian

general_kalle
12-26-2006, 02:35 AM
oh come on somebody must be able to help me http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif<div class="ev_tpc_signature">

what have you got to lose?
You know, you come from nothing - you're going back to nothing.
What have you lost? Nothing!) -life of Brian

WTE_Mauler
12-26-2006, 04:20 AM
If you already have the existing IL2 series installed Hyper lobby may still be pointing to the old exe be sure to re-direct the exe for Hyper lobby to the 1946 exe.

S!
WTE_Mauler.<div class="ev_tpc_signature">

http://img192.echo.cx/img192/6421/MaulersSig.jpg

Xeron1985
12-26-2006, 07:09 AM
Yeh, similar issue here. I got 1946 for christmas http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

And installed forgotten battles. The 1946 install went fine http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif yay but Went i went to my <b style="color:black;background-color:#a0ffff">ubi[/b] and tried to join games it said it wasnt intalled. I didnt see anywhere to change where hyper lobby is pointing to, So i though ah, untill <b style="color:black;background-color:#a0ffff">ubi[/b] and put it back on that'll do the trick.

erm, lol i've unitalled <b style="color:black;background-color:#a0ffff">ubi[/b] and cant work out how to trigger the install. I cant find <b style="color:black;background-color:#a0ffff">ubi[/b] software of the disk, nor can i find a download on the <b style="color:black;background-color:#a0ffff">ubi[/b] site. lol, help http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

crazyivan1970
12-26-2006, 08:07 AM
To point Hyperlobby to correct IL2FB.EXE disconnect from HL, but dont close it. Hold down CTRL and SHIFT and click connect. Box will appear where you either choose search for installation or enter path manually. Click Save - > go fly http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif<div class="ev_tpc_signature">

V!
Regards,

http://blitzpigs.com/forum/images/smiles/smokin.gif

http://www.mechmodels.com/images/band.gif

VFC*Crazyivan aka VFC*HOST

http://i5.tinypic.com/246pdl1.jpg

Kozhedub: In combat potential, the Yak-3, La-7 and La-9 fighters were indisputably superior to the Bf-109s and Fw-190s. But, as they say, no matter how good the violin may be, much depends on the violinist. I always felt respect for an enemy pilot whose plane I failed to down.

Magnum PC (http://www.magnum-pc.com)

Xeron1985
12-26-2006, 08:52 AM
Ok I see thanks... but like i said, i uninstalled <b style="color:black;background-color:#a0ffff">ubi[/b]. So that doesnt apply. I'd like to work out how to get <b style="color:black;background-color:#a0ffff">ubi[/b] back on as it doesnt seem to be on the 1946 disk?

I was using the <b style="color:black;background-color:#a0ffff">ubi[/b] from forgotten battles, and figured might aswell install the one that came with 1946 - maybe its updated, but after i uninstalled it i cant seem to find how to get it back on :S

general_kalle
12-26-2006, 05:09 PM
how do you make all seeing eye switch to another game`??<div class="ev_tpc_signature">

what have you got to lose?
You know, you come from nothing - you're going back to nothing.
What have you lost? Nothing!) -life of Brian

Snodrvr
12-26-2006, 10:36 PM
Checked the All-Seeing-Eye manual, And I get the feeling you need to run the "Setup Wizard" again. Just refer it to the new copy of FB:SOM and you should be just fine.

I don't use all seeing eye though so I don't know how to start the "Setup Wizard", Maybe someone else can help you with that.

Good luck.

EDIT: I read a little further, and you might also be able to do this through Options > games .

general_kalle
12-28-2006, 09:48 AM
i found out. now theres another problem.

when i join a 4.07 server it starts the game.

Conektion succesful but a moment after it says lost conektion to server
Reason: Server Timed out 1

i dont know what the problem is<div class="ev_tpc_signature">

what have you got to lose?
You know, you come from nothing - you're going back to nothing.
What have you lost? Nothing!) -life of Brian

crazyivan1970
12-28-2006, 10:03 AM
It`s a known issue with 4.07 kalle. Download patch 4.071m and it will go away.<div class="ev_tpc_signature">

V!
Regards,

http://blitzpigs.com/forum/images/smiles/smokin.gif

http://www.mechmodels.com/images/band.gif

VFC*Crazyivan aka VFC*HOST

http://i5.tinypic.com/246pdl1.jpg

Kozhedub: In combat potential, the Yak-3, La-7 and La-9 fighters were indisputably superior to the Bf-109s and Fw-190s. But, as they say, no matter how good the violin may be, much depends on the violinist. I always felt respect for an enemy pilot whose plane I failed to down.

Magnum PC (http://www.magnum-pc.com)

general_kalle
12-28-2006, 11:53 AM
phew http://forums.ubi.com/images/smilies/clap.gif

glad it can be fixed. going to download now.

ill make a reply in case it still dosnt work<div class="ev_tpc_signature">

what have you got to lose?
You know, you come from nothing - you're going back to nothing.
What have you lost? Nothing!) -life of Brian