PDA

View Full Version : Urgent OT: Will my joystick work if...



hamrtime
08-02-2006, 12:37 AM
I got my new comp and will be re installing everything on it tomorrow, and I'm wondering if I need the software cd for my Logitech extream 3d pro. If i do not install this software dice will I still be abel to use the stick? Thanks much to all.

hamrtime
08-02-2006, 12:37 AM
I got my new comp and will be re installing everything on it tomorrow, and I'm wondering if I need the software cd for my Logitech extream 3d pro. If i do not install this software dice will I still be abel to use the stick? Thanks much to all.

R_Target
08-02-2006, 12:42 AM
It should work fine.

hamrtime
08-02-2006, 12:47 AM
Ok I'm wondering because that package said it wouldn't so I'll take you work for it thantks!!

knightflyte
08-02-2006, 01:06 AM
More than likely Windows will automatically recognise the joy stick and assign 'default drivers' as an input devise.

That's how I do my CH peddles, and IL2 has no problem with it at all.

If not you should rather easily be able to DL the drivers from Logictech once you get the comp all set.

ytareh
08-02-2006, 04:29 AM
I have a Log.X3d pro and never use the software.Windows recognises it -and the game sets up weapons 1,2,3 and 4 along with throttle and ailerons/elevators/rudder as normal on the stick