PDA

View Full Version : GWX 2 problem?



slarsson
01-16-2008, 01:32 PM
Running a fresh install of SH3 + GWX 2
I've just saved my first career patrol on the way back to Wilhelmshaven Flotilla 2, 1939. I'm a few days from home.
When I reload the mission to carry on, I noticed that the "Starting Lat and Long" are given as 0deg 0min in stead of the lat/long of Wilhelmshaven.

Anyone else seen this?

slarsson
01-16-2008, 01:32 PM
Running a fresh install of SH3 + GWX 2
I've just saved my first career patrol on the way back to Wilhelmshaven Flotilla 2, 1939. I'm a few days from home.
When I reload the mission to carry on, I noticed that the "Starting Lat and Long" are given as 0deg 0min in stead of the lat/long of Wilhelmshaven.

Anyone else seen this?