PDA

View Full Version : "Take control Button" Where is it?



Lowell-Holman
07-05-2005, 08:39 PM
While playing IL2Sturmovik you could take control of IL2 or 109 airplanes during training
by hitting the ESC button then the "Take Control" button. You could enter the flying
action at anytime and it was a nice feature
in that you could go from passive viewing to
piloting the airplane at any time. I now have
installed IL2 FB/AEP gold pack. This feature is now missing from the training section. Anybody
know how to put the "Take Control" button into
IL2 FB/AEP? Thanks Lowell

Lowell-Holman
07-05-2005, 08:39 PM
While playing IL2Sturmovik you could take control of IL2 or 109 airplanes during training
by hitting the ESC button then the "Take Control" button. You could enter the flying
action at anytime and it was a nice feature
in that you could go from passive viewing to
piloting the airplane at any time. I now have
installed IL2 FB/AEP gold pack. This feature is now missing from the training section. Anybody
know how to put the "Take Control" button into
IL2 FB/AEP? Thanks Lowell

steve_v
07-05-2005, 10:19 PM
It is not an option in FB.

heywooood
07-05-2005, 11:24 PM
its on my forehead...I think.