PDA

View Full Version : How to create or convert ships for SHIII?



VirtualSkipper
03-20-2010, 02:14 PM
Hey all,

I even searched in the forums how to create ships for SHIII and I couldn't really find something or I didn't understand it.
So, I would like to know how to create or convert ships for SHIII. Any links would be helpfull as long if they are in Dutch or English.

Thx all.

Privateer_GWX
03-20-2010, 03:56 PM
Visit the SubSim.com threads.
That's where the best info for doing this is at.
What tools you need, how to do it, all the good stuff.

VirtualSkipper
03-21-2010, 06:28 AM
Originally posted by Privateer_GWX:
Visit the SubSim.com threads.
That's where the best info for doing this is at.
What tools you need, how to do it, all the good stuff.

Nope, not even there. I looked all over the place, I asked it on the forums and even they didn't knew.

Privateer_GWX
03-21-2010, 09:57 AM
I'll gather up the needed threads
and post them for you.

All the info is there but it's usually scattered about.

Haveing done many different Units from
Ships to Aircraft to Blimbs and many other
bits and pieces for SHIII?

I'm sure I can get you sorted.
You can also PM me at SubSim with questions
if you'd like.

Regards

Privateer_GWX
03-21-2010, 10:28 AM
I've posted in your thread at SubSim.
I've also asked that the thread be moved to the SHIII Mods Workshop.
Which has been done.
You'll get better responces in there.

Regards