PDA

View Full Version : new to PF



hdjuey
01-30-2007, 02:42 PM
I don't know if this is the right form, but I can't get PF disk2, to start the game I keep getting a error message. thank for any help

hdjuey
01-30-2007, 02:42 PM
I don't know if this is the right form, but I can't get PF disk2, to start the game I keep getting a error message. thank for any help

hdjuey
01-30-2007, 02:46 PM
I'm sorry I didn't think my other post went threw the message say disk2 can't be located when I click the start PF

steve_v
01-30-2007, 03:35 PM
known issue, fix here Ubisoft Solution Center (http://ubisoft.custhelp.com/cgi-bin/ubisoft.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=10061&p_created=1099077749&p_sid=3_uGGxsh&p_lva=&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PWRmbHQmcF9ncmlkc29yd D0mcF9yb3dfY250PTQmcF9zZWFyY2hfdHlwZT1zZWFyY2hfbmw mcF9wcm9kX2x2bDE9ODgmcF9wcm9kX2x2bDI9MTEyOCZwX2Nhd F9sdmwxPSZwX2NhdF9sdmwyPSZwX3BhZ2U9MQ**&p_li=)

hdjuey
01-30-2007, 04:00 PM
Thanks, It didn't work, ? will PF run on a DVD rom or CD rom. Plus I have PF not on my C/drive it on another drive,

Taylortony
01-30-2007, 04:13 PM
yes it will run on a DVD or CD rom, it will not matter if PF is on another drive, simply locate the PF Main folder on that drive and put the RTS file into it, it will overwrite the one already in there, you will get a should i replace message, if you are not you are not in the correct place............ have you done that? also have you tried both discs and in both drives if you have 2?