PDA

View Full Version : 3.03 Headaches..already



Hawgdog
12-27-2004, 01:45 PM
In cockpit rapidly moving from side to side got my game locked up twice in coops last night.
checking 6 back and forth got the weird look like an overclocked ATI card. Had to turn off power to PC as it failed to respond.

no, not overclocking, no, never, ever did this before I foolishly DL'd the new patch. Two different servers, two differnt planes, Seafire and some IJA thing.
Well over 20 hours on "old" patch with never a glitch, averaging up to 50+ fps in cockpit, perfect.

soooooooooo whats up?

T_O_A_D
12-27-2004, 01:58 PM
Same for me with 3.02bm but so far good with the 3.03.

I had to drop from perfect to excellent to play the previous patch.

tsisqua
12-27-2004, 01:59 PM
Hawgdog,

Were you on a dedicated server? As of last night, nobody had the dedicated server patch for 3.03, which wasn't released till today.

Tsisqua

carguy_
12-27-2004, 02:06 PM
3.02/3.03 unflyable offline/online so far.Stutters once every 2mins.

Hawgdog
12-27-2004, 02:12 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by tsisqua:
Hawgdog,

Were you on a dedicated server? As of last night, nobody had the dedicated server patch for 3.03, which wasn't released till today.

Tsisqua <HR></BLOCKQUOTE>

Nope, regular servers, but not dedicated- they were running the patch and I'm guessing playing on the same PC that was hosting.

tsisqua
12-27-2004, 02:40 PM
I was afraid that you were gonna say that.
http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif

Tsisqua

Hawgdog
12-27-2004, 02:47 PM
Well it did it again.
Maybe its co-ops but I cant see how.
I use a trackball, and I quickly spin it from in front to my six and back again. I was in some piece of doo hurricane. I'm sure the "cheating" sign came up making noobs everywhere certain cheating is wild in the game...dam....I hate getting patch rape.
I even dumbed down my settings to excellent.
Man I miss perfect, so many years to get perfect to toss it out the open cockpit. http://forums.ubi.com/images/smilies/51.gif

MissBhavin69
12-27-2004, 02:50 PM
I installed the 3.03 over the 3.01. Was a member of the 5% club with problems with 3.02 not loading.

Stutters? My game has been stuttering since I installed PF. Its frusterating as heck but I try to overlook it.

h009291
12-27-2004, 03:39 PM
I installed the complete 100 MB patch over the 3.02bm that was on my computer. I have had no problems at all and in fact Id say better performance than with most patches since PF was released.

Using Cat 4.12s AND SP1 .. I'd say if you got SP2 that maybe your problem.

Augenwasser
12-27-2004, 04:32 PM
Installed the 303m over 301m patch over my 302m version and everything seemed fine until I chose to fly a qmb in the Dauntless, no cockpit view (view was similar to a static cam staring into the horizon) or control input accepted.
Tried out Single Missions and Campaigns with the Dauntless and same everytime,best way I can describe it was like it was a non-flyable plane type.

Hawgdog
12-27-2004, 05:32 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by h009291:

Using Cat 4.12s AND SP1 .. I'd say if you got SP2 that maybe your problem. <HR></BLOCKQUOTE>

hey dont take this the wrong way, I'm waaay happy for anyone who doesnt have a problem.....

why would SP2 make a difference?? After all- SP2 was out well before the first patches came out, no?
I gotta believe the coders understand at least a few of us keep our PC's up to date-
this was another beta?

FiNaZZi
12-27-2004, 08:22 PM
It may be a pain in the behind, but try to apply the patch to a fresh install (yep, installing FB+AEP+PF+Patch is booooooring, but it's the best way to go)

XyZspineZyX
12-27-2004, 11:15 PM
Do a clean install of XP.
Don't even consider installing SP1 or any other update.
Go straight to the SP2 disc and use that. You'll get taken to MS update site to grab two net/LAN files and then the SP2 install routine will run.

WTE_Ibis
12-28-2004, 12:57 AM
I applied the 302m patch,computer froze at 5% loading.
Did new install,no patches till 303m,perfect no problemo.

VK_Dim
12-28-2004, 01:47 AM
This patch is givin unreal stutters online. I don't know are they because of not using dedicated server or because hosts are overpricing their servers and allowing so many players join.
It would be better to have 25 or 30 players in server with quality and smooth flying than 60 with pauses every now and then.
Just my opinion...

TheGozr
12-28-2004, 02:51 AM
Fire the beta testers

Taylortony
12-28-2004, 05:14 AM
Don't b*tch and whine at each other, instead put a polite and logical explantion of the problems you have and email it to them, all this moan moan moan will get us nowhere, or the faults you note rectified.

Remember they cannot test a patch on every computer system on the planet, they do need you all to report any problems....

Myself, I noticed some water edge mapping errors flying online, so I took a pair of screenies as I climbed out, and after flying I emailed them direct to the address provide in the read me last night, this morning I recieved an email from the Lead Graphics 3D & FX Programmer requesting more information i.e my conf.ini file, did I get it pre 3.03M? and details of graphics cards etc.

The system does work, but only if you let them know, as it has with every other bug I reported in the past and they genuinely try to fix these glitches, going into a rant here may well satisfy your masculine postering mode.
But it does not help rectify faults and get the glitches to the people that are in a position to sort them out for us.............

SO PLEASE LET EM KNOW .

WOLFMondo
12-28-2004, 05:20 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by TheGozr:
Fire the beta testers <HR></BLOCKQUOTE>

The last patch, 3.02b was a beta...assuming 3.03 is the final version of it...better fire all of us who downloaded ithttp://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif

JG52Uther
12-28-2004, 05:31 AM
Well i have to say it works fine for me,installed 3.03m over 3.02bm with no problems so far.

StG77_Fritz_X
12-28-2004, 07:07 AM
I had lockups with 302bm and have them with 303 as well but to a lesser extent.

F19_Orheim
12-28-2004, 07:19 AM
had major desktopcrashes with 3.02 Betapatch every 10-15 minutes... tried the 3.03 for 2 days now and no(knock on wood) desktop crashes at all

<span class="ev_code_RED">EDIT: Sorry.. the crashes are still there http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif</span>

VW-IceFire
12-28-2004, 08:23 AM
Are the people having all the troubles the ones that upgraded from 3.02bm to 3.03m?

I downloaded the 100mb patch just for the heck of it. No issues so far.

JaBo_HH-BlackSheep
12-28-2004, 08:53 AM
no probs here too