PDA

View Full Version : Spitfire



OldManEmu
04-24-2004, 09:40 PM
I have IL2FB vers 1.22 + AEP.
I don't seem to be able to find the Spitfire.Is it included in either of the above?
THX

OldManEmu
04-24-2004, 09:40 PM
I have IL2FB vers 1.22 + AEP.
I don't seem to be able to find the Spitfire.Is it included in either of the above?
THX

VW-IceFire
04-24-2004, 09:46 PM
Mark V in 4 versions is in AEP. Use the Quick Mission generator. Also make sure AEP is actually installed and check your version number on startup (lower left - should say 2.0).

http://home.cogeco.ca/~cczerneda/sigs/tmv-sig1.jpg
RCAF 412 Falcon Squadron - "Swift to Avenge"

BuzzU
04-24-2004, 09:57 PM
nt

----------------------------------------------------------------------------------
Buzz
http://www.elknet.pl/acestory/foto/anderson9.jpg

OldManEmu
04-24-2004, 10:23 PM
Thank you