PDA

View Full Version : WW1 development Knights of the sky?



adrian1954
12-18-2005, 01:02 PM
I believe their is a new game in development based on IL2 but WW1.
Has anybody got the contact?

I read it was www,gemmadich.com but it is not recognised?

neural_dream
12-18-2005, 01:14 PM
gennadich

Troll2k
12-18-2005, 02:09 PM
Also just released is a WWI mod for the cf3 game.About a 600 meg d/l.

http://www.simhq.com/simhq3/sims/boards/bbs/ultimatebb....topic;f=144;t=002271 (http://www.simhq.com/simhq3/sims/boards/bbs/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=144;t=002271)

adrian1954
12-19-2005, 03:37 PM
Originally posted by neural_dream:
gennadich

Got it, contact...thanks for the other link
regards
Adrian

adrian1954
12-19-2005, 03:38 PM
Originally posted by Troll2k:
Also just released is a WWI mod for the cf3 game.About a 600 meg d/l.

Thanks for the link.
regards
Adrian

http://www.simhq.com/simhq3/sims/boards/bbs/ultimatebb....topic;f=144;t=002271 (http://www.simhq.com/simhq3/sims/boards/bbs/ultimatebb.php?ubb=get_topic;f=144;t=002271)

woofiedog
12-20-2005, 02:25 AM
I have Over Flanders Fields up and running... but I can't seem to select a New Pilot to run a QM or any mission yet.
I've enlisted a pilot... but can't get the pilot into the game.
Can anyone give a couple of suggestions or help.
Thank's

XyZspineZyX
12-20-2005, 06:01 AM
go to simhq cfs3 forum, & follow the threads, simouthouse also gives support for OFF

stubby
12-20-2005, 06:14 AM
Originally posted by woofiedog:
I have Over Flanders Fields up and running... but I can't seem to select a New Pilot to run a QM or any mission yet.
I've enlisted a pilot... but can't get the pilot into the game.
Can anyone give a couple of suggestions or help.
Thank's

it's a bit confusing but after some toying around, I finally got the pilot active. in the readme file for the first patch is a detailed explaination of how to enlist and activate a pilot. it does a much better job of explaining the how to than me.

womenfly
12-20-2005, 07:31 AM
More information on this fantastic WW-1 sim here: Gennadich Team on the Ubi forum (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/23110283/m/5061099883)

woofiedog
12-20-2005, 10:50 AM
Thank's for the Help... I know it's something simple and if it was painted Red and staring at me... I still won't see it. http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-happy.gif
Again Thank's

woofiedog
12-20-2005, 12:08 PM
http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif Wow if I step any closer it would have Bite Me!
I kept hitting *done* when the pilot was selected on the mission page... just leave it alone. Simple!

What a Beautiful Job the Team of OFF did with this Addon Package.
Thank's to All involved. http://forums.ubi.com/images/smilies/11.gif