PDA

View Full Version : ACR - Assassin NPC Missions Problem (sorta)



AingealMoore
12-03-2011, 04:49 PM
I know, you dont like me reporting bugs or any other such like that, but i want you to look at this picture here and let me know when this particular mission is meant to end at?

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/386358_289341364443664_100001034072877_983455_6530 37742_n.jpg

I started this task with my first assassin "Master Assassin" mission, well just a little after it, and that was yesterday, i have been on the game for over 30 hours now i reckon and think its a little extreme for my man to be on a mission for that amount of time while im playing

SaintPerkele
12-04-2011, 07:33 PM
The first mission you send your first Master Assassin on will always last until the end of sequence 4 I think. I was wondering at first too, but just go on with the main story and you will understand the reason for this.

AingealMoore
12-06-2011, 08:23 AM
yes, ive noticed that when i started to do his MA Mission... Ah well

D.I.D.
12-06-2011, 08:49 AM
Yeah, same thing happened to me. I thought it was a bug too - I had some assassins maxed at level 14, and that same assassin stuck in that same mission. Eventually everything resolved itself once I brought the story forward, and like you I'd been grinding away at side quests and empire building.

If you want to gain control in the MD thing then you will need to be putting every man and woman into it at all times, so you will rarely have any help from them in the main game. It kind of lost the feeling that was set up in Brotherhood of being in charge of a local crew.

BlancoCreed
12-06-2011, 09:37 AM
I had no worries actually.. It says "UNKNOWN". So I kept playing and waiting. Good feeling when he comes back and boom, Master Assassin status..

I'm all over MD right now, just 2 or 3 cities left to control.. You can make crazy gold out of it if you're not too lazy.. Just have 5 Assassins in each city, doing its missions and all.. Guaranteed 30000A (at very least) per day on top of the 36000A I'm already getting from Constantinople.