PDA

View Full Version : Please Help for AC2



Leepet
12-12-2009, 10:07 PM
I am in the first memory/hallucination. I am in Acre as Altair and I have to chase a target, I chase him across the rooftops to a tower where the door shuts and I have to climb up it. I climb to the first balcony but I cannot jump onto the wooden post sticking out of the tower and I can't see any other way up. Please help me I have been jumping around for like an idiot for agers. All he does is jump back and forth.

Shaun_Hastings
12-12-2009, 11:59 PM
Ok let me see...
Climb up the balcony on the tower wall run up and while wall running press R1 + x and move the left directional stick LEFT and he should hang from the wood and pull yourself up
Peace of cake

My the father of understanding gide you

thekyle0
12-13-2009, 08:19 AM
^That doesn't work.

Look here. (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/9011039408/m/2901039608)

OzDavis
12-13-2009, 08:39 AM
Why are so many people having a problem with this (http://assassinscreed.uk.ubi.com/assassins-creed-2/help/index.php?help_template_id=891&section_id=5081&item_id=67971&hash=32314a708064284b40583384)?

Yes, climbing this tower in AC you could stand on one side of the balcony bannister and jump towards the side of the beam and job done. And no, this doesn't work in AC2 (or at least I spent a few minutes trying first time round and couldn't manage it). However, the "wall jump" maneuver works every time for me playing on my Xbox version.

Stand on the balcony to one side of the beam, or on one of the short sides of the bannister, and run straight towards the wall of the building, parallel to the beam. As you approach the peak height of your run up the wall move the left stick towards the beam and press the 'legs' button (i.e. 'A' on the Xbox - I don't know the PS3 equivalent).

If you haven't used the "wall jump" before then it might take a few tries to get it working smoothly, but five times I have played through this sequence now, and five times it has worked fine.

Akssz
12-22-2009, 04:49 PM
Originally posted by OzDavis:
(...), but five times I have played through this sequence now, and five times it has worked fine.

Five times?
''Sequence replay'' is not in AC2, did you replay the whole game like five times?
Or did you abort memory?

Akssz
12-22-2009, 04:51 PM
Originally posted by Leepet:
I am in the first memory/hallucination. I am in Acre as Altair and I have to chase a target, (...)

Sorry couldn't resist to reply.
It's Akko, not Acre.
(So says my europian {dutch} verion of the game)

Mentalist25
12-22-2009, 10:25 PM
Run straight up the wall then jump off sideways towards the wooden beam...

And it's Acre, I think

Captain Tomatoz
12-23-2009, 02:35 AM
its definatly acre http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif

and are these people who are having trouble with this part only trying one method? i don't understand why they don't use a different method straight after finding out the 1st method doesnt work. Surely is common sence http://forums.ubi.com/images/smilies/blink.gif

OzDavis
12-23-2009, 04:55 AM
Originally posted by Akssz:
Five times?
''Sequence replay'' is not in AC2, did you replay the whole game like five times? ... At the point I posted that I was on my fifth play through the entire game, yes.
Currently on number seven now.... I really love this game!