PDA

View Full Version : uprgades?



vonBarkley
06-11-2007, 08:31 PM
so i just got my xxi boat moved to bergen from st nazaire. and now it wont let me click on anything in base like where you get upgrades and such....is it supposed to do that?

AtlantikEel
06-11-2007, 09:58 PM
If you command a type XXI and have been transferred from St. Nazaire to Bergen, it is late in the war ..... upgrades may not be readily available for any boat, let alone a type XXI which is already (supposedly)the cream of the crop.

danurve
06-12-2007, 07:20 AM
Greetings vonBarkley, welcome to the forum!

Im just wondering when you say you moved was that a new homeport move or did you just dock at a friendly port? Because if so the game will treat it as such just as if it was a resupply ship/base/cow and not home port. When you depart for patrol see if your grid assignment is "Null".

vonBarkley
06-12-2007, 07:23 PM
yes actually it does say null. i docked at wihelmshafen cause i like the port better, but it then said iwas at bergen. next patrol was "null". and you couldn't go into anything except the options screen.

HW3
06-13-2007, 07:53 AM
You can not do any upgrades unless you are in your home port.

vonBarkley
06-13-2007, 06:46 PM
thanks. i've been playing this game forever, guess i've just never gone to a different port.