PDA

View Full Version : VIDEOS STILL WRONG after Patch 1.11



XyZspineZyX
09-19-2003, 11:27 AM
In IL-2 FB v.1.11 the *.ntrk videos are still not showing what they should!!!

Example:

If I attack a FLAK-vehicle in a convoy and kill it, in the Video you can't see the kill. In the video the FLAK-vehicle drives not at the same place in the convoy as during the original flight!

That's why my plane (in the video) shoots in the empty space between the other convoy-vehicles, where the FLAK should be (and where it was in the original Mission!).

This means, that the FLAK is still shooting at me, even if it should already be dead!!!!!

Is there nobody else, who has this problem? Am I really the only one? No, I can't believe this.

(btw: After the patch, the sound works fine with me)

If anyone has an Idea to fix this, Please help me!



Fliegergrüsse

http://home.tiscalinet.ch/meyera/Bilder/Wolkenbeisser1a.jpg

XyZspineZyX
09-19-2003, 11:27 AM
In IL-2 FB v.1.11 the *.ntrk videos are still not showing what they should!!!

Example:

If I attack a FLAK-vehicle in a convoy and kill it, in the Video you can't see the kill. In the video the FLAK-vehicle drives not at the same place in the convoy as during the original flight!

That's why my plane (in the video) shoots in the empty space between the other convoy-vehicles, where the FLAK should be (and where it was in the original Mission!).

This means, that the FLAK is still shooting at me, even if it should already be dead!!!!!

Is there nobody else, who has this problem? Am I really the only one? No, I can't believe this.

(btw: After the patch, the sound works fine with me)

If anyone has an Idea to fix this, Please help me!



Fliegergrüsse

http://home.tiscalinet.ch/meyera/Bilder/Wolkenbeisser1a.jpg

XyZspineZyX
09-19-2003, 06:09 PM
Playback is still not right.

I recorded a track with the final 1.11 patch and update 2 nights ago.

It was a DF server that I was hosting and I recorded the full game in a single track using the quick record key.

Played it back and it was great for half an hour then a single plane started running along the ground with a wing hidden beneath the ground. It started moving slow and then before long it must have been travelling at 1200+!! way out in the ocean off the map.

Other planes then started doing the same and before long all the aircraft were doing it...?

Anybody else had this post patch?

<center>http://www.appy55.dsl.pipex.com/FB/squigsig.jpg

XyZspineZyX
09-19-2003, 06:14 PM
Scragbat wrote:

- Played it back and it was great for half an hour
- then a single plane started running along the ground
- with a wing hidden beneath the ground. It started
- moving slow and then before long it must have been
- travelling at 1200+!! way out in the ocean off the
- map.
-
- Other planes then started doing the same and before
- long all the aircraft were doing it...?

I noticed this on one .ntrk as well, but I don't think it happened for me until the 45-48 minute mark, IIRC.

It's a little annoying, but the fix is easy enough, just keep your track times limited to 20-30 minutes at a stretch and you should be fine.

Otherwise tracks have been working perfectly for me.

XyZspineZyX
09-20-2003, 01:26 PM
georgeo76 wrote:
- Were you using time compression? If you speed up the
- time, trks will get screwed up.

No. I tried my test-mission (just my plane, and a few vehicels on a road near the Airfield) in 100 different ways. I tried with different graphics-settings, different planes, different vehicles, with time compression, without time compression, *.trk, *.ntrk, etc. I even tried to give the vehicels a short stop at the first waypoint (I hoped they would line up correctly there in the video) - NO CHANCE!

The FLAK-vehicels DON'T KEEP the same position in the convoy (in the track) as they did in the original flight.

For me, this is the most disturbing bug in the game at the moment. Because as a mudmover you have NO CHANCE to review your victories in a track.

I think it's a shame, that this bug still exists, because recording your flight is one of the basic elements of the game - and it doesen't work properly. I can't belive it!

Btw: Nobody can really verify the flightmodels of these WWII-planes, so I will never whine about that, but this really is ab bug you can reproduce again and again and again...

I hope it will be fixed soon!!!


Fliegergrüsse

http://home.tiscalinet.ch/meyera/Bilder/Wolkenbeisser1a.jpg

XyZspineZyX
09-20-2003, 09:30 PM
I noticed when flying a 109 even though the radiators were shut they looked like they were open. Seen this in a couple of tracks but not allways.


<center><img src= "http://homepage.ntlworld.com/n.bulger/Emil_Bug.jpg">

AKA JG5_Emil

"I wish we all had the courage to confine our defence to three simple words....LICK MY A*S!" Herman Goering