PDA

View Full Version : OT-Logging onto UBI



KRISTORF
04-23-2006, 04:36 AM
Dunno if anyone else has this problem but it appears that every time I come to any UBI forum I now need to login, even though I check the 'remember me' box.

I have changed nothing on my PC and UBI is the only site I am required to do this on.

Any ideas?

RCAF_Irish_403
04-23-2006, 06:33 AM
bump...i've had problems in the past regarding this http://forums.ubi.com/images/smilies/10.gif

Fox_3
04-23-2006, 07:23 AM
Bump.

slipBall
04-23-2006, 07:47 AM
Make sure that your browser is set to allow cookie's. Also check the little (remember me) box at the UBI sign in page

Aeronautico
04-23-2006, 08:18 AM
Originally posted by KRISTORF:
Dunno if anyone else has this problem but it appears that every time I come to any UBI forum I now need to login, even though I check the 'remember me' box.

I have changed nothing on my PC and UBI is the only site I am required to do this on.

Same here for the past few weeks.
Quite annoying to say the truth.

slipBall
04-23-2006, 08:23 AM
Microsoft recently released a security patch, that might have changed your allow cookie's setting. Check your setting in the (tools) menu

Feathered_IV
04-23-2006, 08:36 AM
Me too! It's driving me nuts.

Beaufort-RAF
04-23-2006, 08:46 AM
Same here & it's only UBI where there's a problem.

All other sites are fine.

JG4_Helofly
04-23-2006, 08:48 AM
same problem. In the german forum also alot of people have it.

Feathered_IV
04-23-2006, 08:53 AM
Maybe Ubi is being taken over by Flying Legends http://forums.ubi.com/images/smilies/35.gif

BTW: It started for me after I deleted my cookies. http://forums.ubi.com/images/smilies/10.gif

Aeronautico
04-23-2006, 09:46 AM
Originally posted by JG4_Helofly:
In the german forum also alot of people have it.

Same for the Italian one.