PDA

View Full Version : SH3 Commander 2.6 and CTD's



Goose_Green
09-12-2006, 12:07 PM
Now, I may have this wrong, but why does every attempt to load up a previously saved game state I get the annoying CTD when I load the game with SH3 Commander 2.6?

I have been running 2.5 normally for the last 3 months and when I try 2.6 I get nothing but CTD's.

I would appreciate your thoughts on this one...'cos I'm stumped http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-indifferent.gif

Ant__.
09-12-2006, 12:09 PM
You're in port aren't you Goose?

Bootsmann0815
09-12-2006, 01:04 PM
Or if you are at sea you haven't done anything on the Commander's crew management screen? There is actually a warning about this on that screen.

Goose_Green
09-12-2006, 01:51 PM
Nope, at sea. It's an old problem that I thought was cured with GW 1.1

Obviously not, I thought I would try it (2.6) again. Maybe installing 2.6 over 2.5 while the career is at sea is not a good idea.

tuddley3
09-12-2006, 03:08 PM
Instructions say clearly to uninstall older versions first before installing 2.6. http://forums.ubi.com/images/smilies/compsmash.gif

Goose_Green
09-12-2006, 03:54 PM
http://forums.ubi.com/images/smilies/35.gif http://forums.ubi.com/images/smilies/compsmash.gif http://forums.ubi.com/images/smilies/touche.gif

tuddley3
09-12-2006, 03:58 PM
http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-very-happy.gif

feinmann_xv
09-12-2006, 04:53 PM
RTFM http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif http://forums.ubi.com/images/smilies/35.gif http://forums.ubi.com/images/smilies/crackwhip.gif j/k