PDA

View Full Version : Pacific Fighters technical problems



Hunter82
11-03-2004, 04:27 PM
please post these in community support they are too hard to track and get lost due to high traffic.

Burnin_777_AVG
11-04-2004, 07:28 AM
Hunter82,

I am getting hard lockups as soon as I enter the cockpit sometimes and random crashes during combat. Lockups require a reboot everytime. I can't pinpoint the problem. Other folks have been having the same problem. I gotta run, but I'll write more later today.

BV

aklabo
11-04-2004, 09:41 AM
My tech . problem is I have P4 3.4 E processor , GeForce 6800 ultra ,Audigy gamer,2 G dual chanel mem. 3200.settinng in game 1024x768x32 video NVidia GeForce 6800/6600/FX/4/3.and AA 2xQ,Anisot. Filter.4x My game runs very nice with water = 1 visual efect = 1 but with water=3 and vis. efect=2 runs like http://forums.ubi.com/images/smilies/1072.gif... I want to know what system can run this playble. I think my sys. schould so what is wrong with this. Seems like little scam to me. And Anisotropic fil. 8x http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_confused.gif so du u think some patch or new driver can fix this NO. ONE issue (in my opinion)????

crazyivan1970
11-04-2004, 11:42 AM
Guys, Hunter said: Please place your problems in community support, not here.
IL-2 Community support, this way: http://forums.ubi.com/eve/forums?a=frm&s=400102&f=49310655

Also, i will move all tech questions over there too, so if your tech question is gone from PF forum, please go to community support, you`ll find it there and maybe with some help. This is for everyones benefit, help yourself and help others who`s experiancing similar problems. There are several people that answer questions in community help: Hunter82, steve_v, Coasite and few others.

B16Enk
11-05-2004, 02:28 AM
Thanks Ivan/Hunter.

Been a real mess hopping backwards and forwards.

Gr7_Bizu-RO
11-05-2004, 07:07 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by aklabo:
My tech . problem is I have P4 3.4 E processor , GeForce 6800 ultra ,Audigy gamer,2 G dual chanel mem. 3200.settinng in game 1024x768x32 video NVidia GeForce 6800/6600/FX/4/3.and AA 2xQ,Anisot. Filter.4x My game runs very nice with water = 1 visual efect = 1 but with water=3 and vis. efect=2 runs like http://forums.ubi.com/images/smilies/1072.gif... I want to know what system can run this playble. I think my sys. schould so what is wrong with this. Seems like little scam to me. And Anisotropic fil. 8x http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_confused.gif so du u think some patch or new driver can fix this NO. ONE issue (in my opinion)???? <HR></BLOCKQUOTE>

I understand your pain..I just got the Gforce 6800 GT as replacement for my Radeon 9800 256mb Titanium..big mistake..My game was running decent with water=3 now it,s unplayable.frame rate is horrible...i thing i just got ripped of by nvidia.I both it because someone said that i couldnt see the rough water effect only with the new generation cards like 6800 or x800.Now the water its just a dark blue thing.mabee someone could post some settings for the darn thing or i just put my old one back..

Miki40
11-26-2004, 04:53 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by Gr7_Bizu-RO:
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by aklabo:
My tech . problem is I have P4 3.4 E processor , GeForce 6800 ultra ,Audigy gamer,2 G dual chanel mem. 3200.settinng in game 1024x768x32 video NVidia GeForce 6800/6600/FX/4/3.and AA 2xQ,Anisot. Filter.4x My game runs very nice with water = 1 visual efect = 1 but with water=3 and vis. efect=2 runs like http://forums.ubi.com/images/smilies/1072.gif... I want to know what system can run this playble. I think my sys. schould so what is wrong with this. Seems like little scam to me. And Anisotropic fil. 8x http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_confused.gif so du u think some patch or new driver can fix this NO. ONE issue (in my opinion)???? <HR></BLOCKQUOTE>

I understand your pain..I just got the Gforce 6800 GT as replacement for my Radeon 9800 256mb Titanium..big mistake..My game was running decent with water=3 now it,s unplayable.frame rate is horrible...i thing i just got ripped of by nvidia.I both it because someone said that i couldnt see the rough water effect only with the new generation cards like 6800 or x800.Now the water its just a dark blue thing.mabee someone could post some settings for the darn thing or i just put my old one back.. <HR></BLOCKQUOTE>

Bizule stai calm , 6800 gt e de nota 10+ . DL drivers 66.93 from Nvidia. In config.ini trebuie sa faci niste modificari:

TexFlags.TexEnvCombine4NV=1
TexFlags.TexEnvCombineDot3=1
TexFlags.DepthClampNV=1
TexFlags.SeparateSpecular=1
TexFlags.TextureShaderNV=1

Salut!

Kandiru-Aku
12-07-2004, 10:43 AM
Just a suggestion.

Do not use the infommercial SoundBlaster products. Good hardware with the poorest of softwares.

I use Turtle Beach Santa Cruz on one and M-Audio Revolution 5.1 on the other.

These cards never lock up any of my games on maximum sound settings! Also they allow 5.1 DVD digital playback in case you have dedicated receiver by the computer, while the Audigy can only output 2.1 channel via the coax digital (they even lie in the specs about this but tech support admitted there was no way i could output the 5.1 DD out).