PDA

View Full Version : my rank reset



dakidd42086
03-20-2008, 09:15 PM
i was playing today and i got my rank up high and i get off to eat and i get back on and my rank is reset back to recruit when i started off as private first class becuase of being elite in rsv1 so idk whats happening but it hasnt only happeneed to me and i called the xbox people and i dont think they have a clue so be careful and do what u can in anyway to save it somehow because if it does it again im done

Deadon-Jones
03-31-2008, 09:58 PM
me 2 ubsoft i won't my old rank back i was a major 20.000xp away from lieutenant colonel and i leave the room get something to drink come back my xbox was frozen i cut it off and back on i was a recruit and my data wasin't corrupt

ROYKID1
04-02-2008, 10:22 AM
the same thing happend to me twice im so pissed about it i have no idea wuts causing it

stinger357
04-04-2008, 12:54 PM
Yeah, Ive had the same thing happen to me. I called Xbox Live and they tell me its a Ubisoft problem, I call Ubi and they say its a Live problem. Live is supposed to be figuring it out on their end but who knows....

MAPHINATOR
04-04-2008, 05:56 PM
Yea i was 5,000 points away from an elite playing a ranked game it froze i got back on and i am a recruit unless they give me all my stuff back im never playing this game again.

CrabThief
04-06-2008, 08:45 AM
Had same problem was 20,000 off colonel, came back about an hour later to play again and my console froze reseting everything!

xZer0klx
04-07-2008, 02:49 PM
I agree with MAPHINATOR. This sucks. If this game has to do this 2 times a freaking week then why bother ranking up? I'll just keep playing COD4 or w/e.