PDA

View Full Version : sound in cockpit



9th_Trespa
11-23-2004, 03:33 AM
who else has probs with the sound ?
when i turn my head in cockpit the sound really is horrible.
it suddenly twice as soft and no bass.
it gets annoying when i turn alot trying to find targets.
maybe my soundsetting is wrong, could be, but dont know what to change then.

9th_Trespa
11-23-2004, 04:00 AM
bump *

cueceleches
11-23-2004, 05:53 AM
It looks like your settings are missing something. I have no sound problems at all. As usually, make sure you have the latest drivers for your Sound card, and try different settings in game.

Baletzan
11-23-2004, 06:40 AM
I have the same problem, but it's not the game it's the souncard. Mine is totally messed up, dunno if there's something with the settings.

Tallyho1961
11-23-2004, 09:07 AM
I experience something similar, even though I just switched from an ageing SB Live! to an Audigy 2. I use headphones with a TRackIR3 Pro and as I pivot from straight ahead to either 5 or 7 o-clock (as per TIR), the sound softens around the halfway mark on either side and rebounds as I approach the limits of my visual sweep. It doesn't bother me that much, but if any knows how to fix it - I'll be much obliged.

PS - Tweaking the Audigy's settings don't make a difference that I've been able to find.

S!

gates123
11-23-2004, 09:47 AM
I have a audigy 2 Z and had this issue until I went to 22 khz and extensions on.

Tallyho1961
11-23-2004, 10:33 AM
Thanks - I'll give it a shot tonight and report back.

Tallyho1961
11-24-2004, 09:18 AM
Hi,

My extensions were already enabled - so no change to report.

9th_Trespa
11-25-2004, 03:31 AM
well the 22khz i cant find , maybe i got lousy cheap card http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif
but i hadnt enabled hardware acceleration, happy to think that woukld do the trick, no changes to be heard after that, still the same loss of soundquality when turning head.
pfff its flyable, doing it this way for 2 years now, but would welcome solution

Mal_Dale
11-27-2004, 10:14 PM
*Bump

milelongshlong
11-27-2004, 10:20 PM
Your speakers are correctly configured in PF and Windows, right?