PDA

View Full Version : Time compression



Wolf52371
03-26-2005, 11:07 AM
Ok, so why cant i go faster than 1X when i'm close to shore? I'm trying to infiltrate the Firth of Forth but ive still got at least 15 KM to do to get by the coastal batteries at 3 knots underwater, do you mean to tell me im going to have to wait through that whole time?

Jamsque
03-26-2005, 11:15 AM
There are several situations in which the game forces you to use 1x compressions. One is if there is less than a certain depth of water under your keel.

ParaB
03-26-2005, 11:21 AM
You can edit these settings in the Main.cfg file in the SH3/data/cfg directory.

In the [TIME COMPRESSION] section simply change LandProximity=1 to whatever you like, I use 256.

Works like a charm.

http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif

Wolf52371
03-26-2005, 11:26 AM
Another question, what does "synchronized" mean in the video settings?

Wolf52371
03-26-2005, 11:40 AM
Oh yeah, and is there a way i can change the depth under keel time limitation? I couldnt find it in most of the cfg files.

ParaB
03-26-2005, 11:46 AM
There is no such thing as "depth under keel time limitation". Change the LandProximity entry as I have suggested in my first post.

Wolf52371
03-26-2005, 11:55 AM
Tried it, nada. Set it to 256 but i can only get up to about 32X, and then only for a second every once in a while.

ParaB
03-26-2005, 12:00 PM
My bad.

You have to change the Main.cfg file in the c:\my documents/sh3/data/cfg folder so that it affects your campaign game.