PDA

View Full Version : blood in cockpits question



XyZspineZyX
07-09-2003, 10:53 PM
in installed IL2 sturmovik stab version 3.0 enabled blood but none is showing up on the game. HELP

geuss whos back......... watch it Sangsta

XyZspineZyX
07-09-2003, 10:53 PM
in installed IL2 sturmovik stab version 3.0 enabled blood but none is showing up on the game. HELP

geuss whos back......... watch it Sangsta

XyZspineZyX
07-09-2003, 10:57 PM
It is only enabled in some planes. In the MBR-3, the 109F4 and the HE-111 (cockpit part at least) possibly on more aircraft.

Anyways, from my list of "things to do in a patch" is the blood waaaaaay at the bottom. the 190 cockpit is one place higher.

1 Judge not, that ye be not judged.
2 For with what judgment ye judge, ye
shall be judged: and with what
measure ye mete, it shall be
measured to you again.

http://members.chello.se/ven/ham-pin.gif