PDA

View Full Version : MAT Manager 2.36 error. Help needed.



Kuna_
09-23-2006, 06:06 AM
First off this is the third forum that I've posted about this issue but to a little avail.

Anyhow I run the latest version 2.36 and I have experienced an unusual problem.
I've set LW symbols (more specifically "1 staffel and QMB section") to default but they are still displaying MAT manager files and not default game graphics.

I've tried reinstall but it didn't helped... clearing the cache and reinstalling the MAT Manager also didn't do the trick.

The only way to force MAT Manager to show default first staffel graphics is unfortunately to uninstall it. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_frown.gif

First staffel numbers; I'm unable to set them to default
http://i47.photobucket.com/albums/f193/Kuna_/fb/ac_bf109g6as_custom.gif
Second staffel numbers; default works fine
http://i47.photobucket.com/albums/f193/Kuna_/fb/ac_bf109g6as_default.gif

http://i47.photobucket.com/albums/f193/Kuna_/fb/matm-236-1.gif
default
------------------------------------------------
IL-2 MAT Manager.ini

<pre class="ip-ubbcode-code-pre">[Root]
MAT_Manager_Ver=0.00
FB_Root=E:\IL-2 Sturmovik Forgotten Battles
HL_Root=C:\Program Files\HyperLobbyPro3
UBI_Root=C:\Program Files\ubi.com\Core
TIR_Root=C:\Program Files\Naturalpoint\TrackIR

[Launch]
HL=0
UBI=0
TIR=0
Off=1

[Enhanced_PF_Cache_Support]
Enabled=1

[Delete_Cache_Subfolders]
Enabled=0

[Random_Luftwaffe_Numbering]
Enabled=0

[Random_USAAF_Numbering]
Enabled=0

[Random_UK_Numbering]
Enabled=0

[Random_French_Numbering]
Enabled=0

[Random_VVS_Numbering]
Enabled=0

[Staffel_1]
Staffel1_Colour_Index=Default

[Staffel_2]
Staffel2_Colour_Index=Default

[Staffel_3]
Staffel3_Colour_Index=Default

[Staffel_4]
Staffel4_Colour_Index=Default
...</pre>
------------------------------------------------
first staffel *is* set to default, yet it has some way to "override" my settings to display white MAT Manager numbers

I've just reinstalled MAT Manager for the 3rd time and I still have this problem;
My reinstall order is:
-first 2.33+ then I've uninstalled MAT Manager prog
-2.34 without installing program
-2.35 without installing prog
-2.36 with program installed.
Then I've tweaked prog to my likings clicked on "save" button, (German staffel markings set on default) and that's it.

Can some of you verify this bug?

Thanks.

money_money
09-23-2006, 07:24 AM
Did you try

4. Choose your markings options.

5. Click on the "Save" button.

<span class="ev_code_RED">6. Click on the "Load" tab.</span>

Kuna_
09-23-2006, 07:54 AM
Yes.

Does your 2.36 MAT Man works good?

money_money
09-23-2006, 08:02 AM
Mine works good, but i havent tryed to use the default markings since installing. I had a problem for a while, where I couldnt change the markings, but that was because I had forgotten to click the load tab. I will try and do default and see what happens, back soon.

money_money
09-23-2006, 08:25 AM
I tryed it on default and have the same problem as u with the 1st staffel.